Dit trio van bij elkaar passende bruine herenambanden kan gestapeld of apart worden gedragen. Ze passen bij verschillende looks. Trio Adam bestaat uit een sterke rekbare armband van tijgeroog beads (8mm) met een stoere bedel van een leeuwenkop ertussen. Lengte 21 cm. Een gevlochten rundleren armband, breedte ca. 9 mm. en in lengte verstelbaar tot 24 cm. Een ronde (6mm) gevlochten rundleren armband van 21.5 cm met een edelstalen sluiting. Van oudsher staat tijgeroog bekend dat het geluk en voorspoed aantrekt en bescherming biedt. Deze set wordt geleverd in een geschenkverpakking met certificaat.

Herenarmband set Adam

Dit trio van bij elkaar passende bruine herenambanden kan gestapeld of apart worden gedragen. Ze passen bij verschillende looks. Trio Adam bestaat uit een sterke rekbare armband van tijgeroogbeads (8mm) met een stoere bedel van een tijgerkop ertussen. Lengte 21 cm. Een gevlochten rundslederen armband breedte ca 9 mm, in lengte verstelbaar tot 24 cm. Een ronde ( 6mm) gevlochten rundslederen armband van 21.5 cm met een edelstalen sluiting. Van oudsher staat tijgeroog bekend dat het geluk en voorspoed aantrekt en bescherming biedt.

€ 69,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

ZONDAG 21 JUNI VADERDAG! TIPS?

Stoere lederen heren wikkelarmband

Stoere lederen heren wikkelarmband met magneetsluiting. Een stoere bruine lederen heren armband met een lengte van 61 centimeter die u om uw pols wikkelt. Bruin van kleur en een matgrijze stalen magneetsluiting.
€ 77,95

€ 19,95

  • Uitverkocht

Stoere herenarmband met gematteerde zwarte onyx beads

Stoere herenarmband met gematteerde zwarte onyx beads​. Een stoere armband voor de man! De armband is een combinatie van zwarte onyx kralen van 8 millimeter met een Stainless Steel Di Lusso logo, op een elastiche band.
€ 79,95

€ 19,95

  • Uitverkocht

Stoere lederen herenarmband met platte knoop

Stoere lederen herenarmband met platte knoop. Een stoeren donkerbruine lederen armband met platte knoop en matgrijze ornamenten en sluiting. De armband heeft een lengte van 20,5 cm.
€ 79,95

€ 19,95

  • Uitverkocht